Despre noi

Acest site este imbogatit de experienta sincera si necenzurata a unor tineri ambitiosi si iubitori de viata, frumusete si de Terra. Ei stiu ca se poate mai bine, mai frumos si mai armonios.

Mihaela Gheorghita si-a petrecut ultimii 11 ani lucrand in industria cosmetica dar in tot acest timp a tras cu ochiul spre un aspect mai profund, si anume acela al sanatatii. Ea este mai mult interesata de frumusete ca rezultat al sanatatii, decat al frumusetii ca rezultat al tineretii. Frumusetea, la orice varsta este expresia clara a sanatatii. Mihaela a avut sansa si bucuria de a studia la inceputul anului 2009, cu unii dintre cei mai celebri promotri americani ai sistemului de nutritie cu hrana vie. A fost un privilegiu sa studieze si sa observe mecanismele fenomenale ale vindecarii naturale, ale intineririi si reenergizarii sub indrumarea doctorului Gabriel Cousens, medic alopat, Diplomat in Ayuverda precum si Diplomat al Bordului American de Medicina Holistica. Alte nume sonore din sistemul de sanatate cu hrana vie de la care Mihaela a invatat si continua sa se reactualizeze sunt: David Wolfe, Dr. Joseph Mercola, Mike Nash si Leslie Kenton.

Ca si consultant de hrana vie, Mihaela ofera cursuri intensive de hrana vie cu durata de 5 ore de unde pleci inarmat cu suficiente informatii teoretice si practice pentru a putea porni procesul de transformare personala chiar de a doua zi.

Oferim:

- Cursuri intensive de transformare personala si hrana vie - pentru informatii cursuris si inscrieri online Cursuri Hrana Vie
- Consultanta hrana vie
- Catering hrana vie
- Torturi dietetice (hrana vie) normale si festive
- Organizam green parties (petreceri pe tematici naturale cu meniu de hrana vie)
- Consultanta pentru meniu hrana vie pentru restaurante, hoteluri si pensiuni